Hordozható személyi gázérzékelő készülékek bérbeadása, értékesítése

Cégünknél lehetősége van hordozható légtérelemző készülékek bérlésére. Minden készülékünk képes mérni az éghető gázok jelenlétét (jellemzően metán, pentán vagy etilén), valamint az oxigén koncentrációját a levegőben. Emellett rendelkeznek szén-monoxid, illetve kén-hidrogén mérésére alkalmas érzékelőkkel.
Kínálatunkban számos gyártó termékét megtalálja. A felhasználási területhez és igényekhez igazodva segítünk kiválasztani az Ön cége számára a legmegfelelőbb készüléket. Számíthat ránk akkor is, amikor a személyi gázérzékelő használatának alapvető szabályait szükséges megismertetni a munkavállalóival.

A hordozható személyi légtérelemző készülékek bemutatásához kattintson ide.

Gázérzékelő műszerek kalibrálása, felülvizsgálata

Minden eszközzel és tudással rendelkezünk a legnépszerűbb légtérelemző készülékek szakszerű kalibrálásához és felülvizsgálatához, így nyugodtan ránk bízhatja az időszakos kalibrálás és felülvizsgálat feladatköreit.

Szerviz

Időnként minden készüléknél szükséges lehet az érzékelők, vagy az akkumulátor cseréje. A szenzorok cseréje a legtöbb esetben probléma nélkül kivitelezhető. Az akkumulátor, illetve a készülék további alkatrészeinek cseréje az adott műszer felépítésétől függ, és csak szigorú szabályok figyelembevétele mentén lehetséges.

BUMP-teszteléshez szükséges kellékek, gázok

Ha a kivitelező saját eszközein, magának szeretné elvégezni a szükséges működésellenőrzést (BUMP-tesztet), akkor szüksége lesz az adott készülékhez összeállított gázkeverékre, valamint nyomáscsökkentő szelepre. Cégünk kedvező áron forgalmaz gázkeverékeket, jellemzően 58 és 34 literes kiszerelésben. 

Kérjen visszahívást!

Mobirise web page software - Read more