Kérdése van? Hívjon minket! Telefon: +36 (70) 630-2024

Dräger X-am 2500
Dräger X-am 2500
214 900 Ft + ÁFA

Dräger X-am 2500

A Dräger X-am® 2500 kifejezetten személyi védelemre készült. Az alaphelyzetben 4 gázt érzékelő eszköz megbízhatóan észleli az éghető gázokat és gőzöket, valamint a következőket: O2, CO, H2S. A megbízható mérési technológia, a tartós érzékelők és az egyszerű kezelhetőség magas szintű biztonságot garantál kifejezetten alacsony üzemeltetési költségek mellett.
Az alapértelmezett konfigurációtól eltérő összeállítás miatt keressen minket!
Katalitikus éghető gáz szenzorral szerelt.
Akkumulátor és töltő alaptartozék.
214 900 Ft + ÁFA
Részletek

Tartós elektrokémiai érzékelők
A CO, H2S, O2, SO2 és NO2 gázokhoz kifejlesztett, rendkívül kis formátumú, nagyteljesítményű Dräger érzékelők biztonságos használatot tesznek lehetővé az iparban, bányászatban és finomítókban. A lenyűgöző kén-hidrogén érzékelőnek nagy a felbontása, így megbízhatóan méri a nagyon alacsony munkahelyi határértékeket is. Az
energiát nem fogyasztó ólommentes oxigénérzékelőt különösen hosszú (több mint 5 év) élettartam jellemzi. CO és H2S érzékelőinknek szintén ilyen hosszú a várható élettartamuk, így hozzájárulnak ahhoz, hogy különlegesen alacsony az üzemeltetési költség.

Mérgeknek ellenálló Ex érzékelő
Az innovatív, katalitikus Ex érzékelő lenyűgöző teljesítménye a szilikonnak és kén-hidrogénnek való nagy ellenálló képességének köszönhető. A hosszú kalibrálási intervallummal jellemzett stabilitás a nagy ellenállóképességgel együtt teszi lehetővé a különlegesen hosszú, több mint 4 éves élettartamot. A gyúlékony gázokra és gőzökre való érzékenységét igazolja az IEC/EN 60079-29-1 szerint kiadott, a metántól a nonánig terjedő mérésekre vonatkozó műszaki engedély. Ez az engedély is bizonyítja, hogy a műszer alkalmas elsődleges robbanás elleni védelemre, pl. finomítókban, valamint a vegyiparban.

Maximális biztonság
A Dräger X-am 2500 rendelkezik Ex engedéllyel a 0 zónára, így egyértelműen arra tervezték, hogy igen nagy legyen a felhasználó biztonsága a robbanásveszélyes területeken. A funkcionális kialakítás biztosítja, hogy a gáz felülről és oldalról is beléphessen – még akkor is, ha a műszer zsebben van, vagy az elülső gázbemenet el van takarva.

Ergonomikus és robusztus
Kis súlyának és ergonomikus kialakításának köszönhetően a Dräger X-am 2500 magas szintű viselési komfortot biztosít. A célszerű kétgombos vezérlőpanel és a könnyű navigálás a menüben intuitív használatot tesz lehetővé összetett funkcionalitása ellenére. Az integrált védő gumibevonat és a rázkódásra nem érzékeny érzékelők további védelmet nyújtanak külső hatások vagy rezgések esetén. Ezen kívül nem érzékeny a Dräger X-am 2500 készülék az elektromágneses sugárzásra, pl. vezeték nélküli eszközök sugárzására. A Dräger X-am 2500 víz- és porálló az IP67 védelmi osztálynak megfelelően, így garantált a tökéletes funkcionalitás még akkor is, ha vízbe esik.


Szállítási idő:
Rendelés előtt érdeklődjön.

Adatok
Cikkszám:
xam2500